ГЕОРГИ ХРИСТОВ с ексклузивен летен концерт във Варна

Лайфът е след месец и е част от Националното турне „Изгарям”
На 12 август, ГЕОРГИ ХРИСТОВ ще представи в един ексклузивен летен концерт във Варна актуалния си албум „Изгарям”. Заедно със своя бенд „Черно и бяло” той ще изпълни на живо песните от новия си компактдиск, както и още горещи заглавия от репертоара си. Събитието ще се състои в Летния театър и е с начало 21.00 часа.
Билетите са продажба на касите на Летния театър, Двореца на културата и спорта, Фестивалния комплекс и Театър „Българан”.

Концертът е част от Националното турне на емблематичния глас на българската поп музика, което носи заглавието на албума „Изгарям”.

След наситената концертна програма през пролетта, лайфът на 12 август в морската столица е единственият насрочен от ГЕОРГИ ХРИСТОВ през активния летен сезон. Първият етап от националната обиколка премина през градовете Пазарджик, Разград, Търговище, Русе, Пловдив, Петрич, Сандански и Стара Загора. В официалната фейсбук страница на музиканта (https://www.facebook.com/George.Hristov.Official) е поместен албум с някои от най-емоционалните моменти от вече отминалите концерти от турнето, както и няколко секундно видео, което показва еуфорията на публиката по време на шоуто в Пловдив. Артистът си дава заслужена почивка, след която е планирал още срещи със своите почитатели в концертните зали в страната.

Безспорно топ събитието в професионалния календар на ГЕОРГИ ХРИСТОВ за тази година ще бъде бутиковият му Коледен концерт на 2 декември в зала „България” в София. Певецът отново ще омайва публиката с глас, акустични инструменти и духовна музика в една наситена с уют и топлина атмосфера. В програмата ще прозвучат специално селектирани тематични песни под акомпанимента на акустични инструменти, сред които и величественият орган, както и някои от най-големите и обичани хитове на твореца. Билетите са в продажба чрез официалната страница на артиста във „Фейсбук”, а съвсем скоро ще бъдат налични и в мрежата на Ивентим и касата на зала „България”.   


Източник:
Габриела Руменова -
PR manager
GH PRODUCTION

Mimo, m.mladenov@infovarna.com
Изтеглено от InfoVarna.com